Logo Huisonderwijs Amsterdam
Stichting onderwijs aan zieke kinderen Amsterdam
opmaakitem
opmaakitem
Stichting onderwijs aan zieke kinderen Amsterdam

Jaarverslag 2022

In 2022 vierden we het 120-jarig bestaan van de Stichting. Gelukkig konden de lessen dankzij het loslaten van coronamaatregelen weer bijna allemaal thuis bij de leerlingen plaats vinden. We hebben leerlingen les gegeven vanwege diverse ziektebeelden w.o. post-covidverschijnselen, maar de aandacht gaat in dit verslag uit naar een leerling met forse naweeën van de ziekte van Pfeiffer.

Actueel

Hieronder treft u de laatste ontwikkelingen aan: 

Jaarverslag 2022

In 2022 vierden we het 120-jarig bestaan van de Stichting. Gelukkig konden de lessen dankzij het loslaten van coronamaatregelen weer bijna allemaal thuis bij de leerlingen plaats vinden. We hebben leerlingen les gegeven vanwege diverse ziektebeelden w.o. post-covidverschijnselen, maar de aandacht gaat in dit verslag uit naar een leerling met forse naweeën van de ziekte van Pfeiffer.  Lees het hier.

Folder 2023-2024

Ook in 2023-2024 zijn we weer beschikbaar om leerlingen die wegens ziekte thuis moeten blijven laagdrempelig en snel te helpen met schoolwerk. We hebben daarbij in ieder geval een fiat en input van de school nodig zodat we de leerlingen optimaal kunnen helpen bij het beperken van achterstanden. Download Folder hier.

Uitnodiging Studiemiddag 2023

De jaarlijkse studiemiddag van EV Amsterdam UMC en Huisonderwijs Amsterdam vindt dit jaar plaats op 9 oktober in het AMC van 15:00-16:30 u.

Het onderwerp richt zich dit keer op de mentale gezondheid van leerlingen, de slechte focus en concentratie bij steeds meer leerlingen en hevige stress bij een toenemend aantal leerlingen.

Spreker zijn Dr. Hanneke Visser-van Balen (Rino) en Romy Migo (MIND Us).

Zie Uitnodiging